Volg ons op Facebook

Wie is Krijgsman Tegelwerken

Op mijn 18e heb ik het beroepsdiploma gehaald en ben ik begonnen als tegelzetter. Een vakman met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland die staat voor kwaliteit & service. 

Alle leverbare tegelformaten kunnen verwerkt worden. Snel en strak, met een vooraf doordacht patroon. Waarin ik mij onderscheidt, is de ervaring met groot formaat tegels.

Ik heb gekozen voor Ardex als vaste lijmleverancier met hoogwaardige producten, een belangrijk element voor het leveren van  kwaliteit. Samen geven wij garantie af met desgewenst een compleet garantierapport. 

Een ander belangrijk element zijn kwalitatief goede tegels. Hiervoor heb ik een aantal leveranciers geselecteerd die ik aanbeveel. De inkoop van kwaliteitstegels tegen de scherpste prijs is een belangrijk onderdeel van mijn bedrijfsfilosofie. Uiteraard verliezen wij daarbij het klantencontact en de service niet uit het oog.

Tot slot het belangrijkste element voor kwaliteit: vakmanschap! Wat is nu mooier dan de vakman uw tegelwerk te laten verzorgen?

Uiteraard kunt u ook voor complete verbouwingen van badkamers, wc’s en keukens terecht bij Krijgsman Tegelwerken. Al vele jaren werk ik samen met gerenommeerde loodgieters,  timmerbedrijven, stucadoors, schilders en keukenmonteurs. Zij werken volgens dezelfde kwaliteitsnormen en houden nauw contact met mij over de voortgang van het totale verbouwingsproject. 


Kwaliteit staat voorop! Het werk moet altijd zijn zoals je het zelf thuis wilt hebben: perfect dus!

Beelden zeggen meer dan woorden. Een impressie van mijn kwaliteitswerk vindt u terug op de website. Like ons op facebook en ik hou u van tijd tot tijd op de hoogte van gerealiseerde projecten.

Danny Krijgsman

Beelden zeggen meer dan woorden!

Mail ons voor vrijblijvende informatie!